4 niveauer af beskyttelse

Der er 4 niveauer af tryghed du kan vælge, det kommer an på dine behov hvilket vi vil anbefale. Valget af certifikat har betydning for hvilket indtryk dine kunder/brugere får af dig og din virksomhed.  

 1. Udvidet firmavalideret SSL-certifikat:
  Et udvidet firmavalideret (EV) certifikat kræver en godkendelse af virksomheden, ejeren af virksomheden og fysisk adresse. Et EV-certifikat vil i de fleste browser klienter synligt vise virksomhedens navn og grøn adressebar. Dette gør det mere synligt hvilken virksomhed der ligger bag websitet og gør det sværere for andre at udgive sig for virksomheden online. Det kan også være med at til at udskille websitet fra konkurrenter som et seriøst website.
   
 2. Firma valideret SSL-certifikat:
  Et firma valideret (OV) certifikat beskytter data med fuld kryptering og viser at websitet og SSL-certifikatet tilhører den virksomhed der står i certifikatet. 

 3. Domæne valideret SSL-certifikat:
  Et domæne valideret (DV) certifikat beskytter data der sendes til og fra serveren med fuld kryptering. Certifikatet kan udstedes til den som kontrollerer domænet. Det fremgår ikke hvilken virksomhed der står bag domænet eller certifikatet. Hvis kryptering af følsomme oplysninger er den primære bekymring, men identiteten af virksomheden ikke har betydning er dette certifikat tilstrækkeligt.

 4. Ikke noget SSL-certifikat:
  Det er ikke altid nødvendigt med et SSL-certifikat. Hvis du har en statisk hjemmeside, hvor du ikke modtager informationer fra kunder er det ikke nødvendigt med er SSL-certifikat.
Tilbage